Ekokampaamo
Hiustupa
Savilahdenkatu 2 A,
50100 Mikkeli ( kartta )

Kotikäynnit
arkisin ajanvarauksella:
09.00-18.00

Päivi Rusthollkarhu
Puh. 050-5242478Kampaamo | Tuotteet | Kauraliina ja hattu | Intialainen päänhieronta | HinnastoIntialainen päähieronta

Intialainen päähieronta lisää kokonaisvaltaista hyvää oloa. Vaikka siinä käsitellään lapaluiden aluetta, hartioita ja niskaa, hiuspohjaa ja kasvoja, se keventää koko kehoa ja sen tuntemuksia. Vanhaan intialaiseen hoitoon pohjautuva päähieronta lisää verenkiertoa ja rentouttaa jännitystä käsivarsien, hartioiden, niskan ja pään seudulla. Happi ja ravinteet vaikuttavat tehokkaammin sekä kuona-aineiden poistuminen tehostuu. Kun lihas- ja hermokudokset rentoutuvat, lihasjännitys vähenee ja liikkuvuus paranee. Se puolestaan voi helpottaa esimerkiksi jännityspäänsärkyä. Kun hiuspohjan verenkierto vilkastuu, myös hiukset voivat paremmin.

Toistuva, useamman kerran hoito voi vaikuttaa muun muassa seuraavasti:

  - hiuspohjan verenkierto vahvistuu
  - hiusten kasvu tehostuu
  - päänahka tulee liikkuvammaksi
  - keskittyminen paranee ja ajattelu selkiytyy
  - unen laatu paranee
  - lihakset rentoutuvat ja jännitykset vähenevät

  - keho rentoutuu
  - kudosten ja aivojen hapensaanti paranee
  - silmien rasitus vähenee
  - päänsäryt vähenevät
  - stressin tunteet helpottuvat
  - ahdistuneisuus ja ärtyneisyys vähenevät
  - kuona-aineet poistuvat kudoksista


Koska hoito saa aineenvaihdunnan ja kuona-aineet liikkeelle, on sen jälkeen hyvä juoda vettä. Se auttaa kehoa puhdistumaan ja ennaltaehkäisee mahdollista päänsärkyä. Samalla kun moni vaiva helpottaa, olo tuntuu hemmotellulta.

Hieronta kestää noin 30 minuuttia. Kampaamotuolissa tehtävään käsittelyyn kuuluu selän, hartioiden, niskan, päänahan ja kasvojen käsittely. Selkä ja hartiat hierotaan vaatteiden päältä. Hoitoajat varataan aina niin, että asiakas saa henkilökohtaisen, rentouttavan hetken.

Intialaiseen päänhierontaan voidaan yhdistää erilaisia hiusten ja päänahan
hoitoja luonnonyrteillä, kasveilla, öljyillä, merilevällä tai savella. Samassa yhteydessä voidaan tehdä myös hoitava kasvivärjäys. Koko hoitoaika on noin 1½-2 tuntia.